Hopp til innholdet

Vilkår

Velkommen til abonnemange.no. Ved å bruke vår nettside godtar du følgende vilkår og betingelser:

Bruk av nettsiden: Du kan bruke nettsiden vår kun til personlige og ikke-kommersielle formål.

Brukerinnhold: Du er alene ansvarlig for alt innhold du legger ut på vår nettside, inkludert produktomtaler og kommentarer. Du må ikke legge ut noe innhold som er ulovlig, ærekrenkende eller som krenker tredjeparts rettigheter.

Immaterielle rettigheter: Alt innhold på vår nettside, inkludert tekst, grafikk, logoer, bilder og programvare, tilhører abonnemange.no eller våre lisensgivere og er beskyttet av immaterielle rettigheter. Du kan ikke bruke noe innhold fra vår nettside uten vårt uttrykkelige skriftlige samtykke.

Informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å samle inn informasjon om din bruk av vår nettside. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler i samsvar med vår «Cookies Policy».

Ansvarsfraskrivelse: Vår nettside tilbys «som den er» og uten noen form for garantier, enten uttrykt eller underforstått. Vi garanterer ikke at vår nettside vil være feilfri eller uavbrutt.

Ansvarsbegrensning: Abonnemange.no og våre tilknyttede selskaper skal ikke under noen omstendighet holdes ansvarlig for direkte, indirekte, tilfeldige, spesielle eller følgeskader som måtte oppstå som følge av, eller i forbindelse med bruk av vår nettside.

Indemnifikasjon: Du godtar å holde abonnemange.no og våre tilknyttede selskaper skadesløse for ethvert krav eller krav om erstatning, inkludert rimelige advokatsalærer, fremsatt av tredjepart på grunn av eller i forbindelse med din bruk av vår nettside.

Lovvalg: Disse vilkårene og betingelsene skal tolkes i henhold til og være underlagt norsk lov.

Endringer i vilkårene: Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene når som helst uten varsel. Ved å fortsette å bruke vår nettside, godtar du de reviderte vilkårene og betingelsene.

Takk for at du bruker abonnemange.no. Hvis du har spørsmål eller kommentarer om disse vilkårene og betingelsene, vennligst kontakt oss.